Запазване в списъка за пазаруване
Създаване на нов списък за пазаруване

Добавяне на продукти чрез добавяне на кодове

Добавяне на CSV файл
Въведете продуктовите кодове, които искате да добавите в кошницата (след запетая, с интервал или от нов ред). Многократното повтаряне на кода ще добави този елемент толкова пъти, колкото пъти се появи.

Instruction - defining an additional user

"Допълнителни потребители"

Тази функция позволява да се дефинират и управляват допълнителни потребителски акаунти в рамките на основния акаунт. Това ви позволява да задавате лимити за индивидуални поръчки, да посочвате уникални адреси за доставка и да разрешавате приемането на поръчки. В резултат на това получавате пълен контрол и прозрачност в процеса на закупуване на вашия екип, което значително повишава оперативната ефективност.

Основна информация за функцията "Допълнителни потребители"

Потребителят може да създава акаунти за допълнителни лица в рамките на основния си акаунт.

Потребителят на главния акаунт ще може да задава лимити за поръчките за свързаните акаунти, които ще контролират броя на поръчките, направени от служителите.

Индивидуални адреси за доставка: допълнителните потребители ще могат да задават свои собствени уникални адреси за доставка, така че поръчките да се доставят на посочените от тях адреси.

Възможност за приемане на поръчки: допълнителните потребители ще имат възможност да приемат поръчки, което може да бъде особено полезно, ако е необходима проверка преди финализиране на поръчката.

С тези функции администраторът на главния акаунт ще има по-добра прозрачност и контрол върху поръчките, направени от неговите служители.

Инструкции за употреба:

 1. За да добавите нов потребител към фирмения си акаунт, отидете в раздела "Моят акаунт", който се намира в заглавната част на уебсайта.

  My account tab
 2. След това изберете "Управление на" съгласно подраздела "Допълнителни потребители"

  Additional users section

  Опцията за добавяне на нов потребител се намира в горния десен ъгъл на страницата.

  Add user option
 3. След въвеждане на тази опция се показва следният формуляр, който трябва да се попълни с правилните данни. В него се определят и правата на новия потребител по отношение на възможността да поръчва и приема поръчки

  При добавяне на подсметка можем също така да зададем уникален адрес и да дадем индивидуални лимити за размера на поръчките.

  Add user form
 4. Потвърждаваме въведените данни с "Добавяне на потребител" бутон. Новодобавеният акаунт може да бъде намерен в нашия панел. Тук можем да редактираме данните на допълнителния потребител, включително неговите права.

  Sekcja Zarządzanie użytkownikami

  Допълнителна информация

  На имейл адреса ще бъде изпратен имейл за добре дошли предоставена при създаването на акаунта, което позволява на новия служител да влезе в уебсайта на магазина.

  След като влезете в системата, е възможно да зададете парола - отидете да редактирате личните си данни. Името на фирмата и идентификационният номер на данъкоплатеца (NIP) от основната сметка ще бъдат прехвърлени към новата сметка.

  За да установите търговски кредит за нова сметка, моля, свържете се с мениджър на сметката.

  За да промените паролата си в новосъздаден акаунт, отидете в "Моят акаунт" и в раздела "Лични данни". След това просто изберете "Промяна на паролата" и задайте целева парола.

  Change password
pixel